HIFU-facelift

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er ultralyd. Det er en markant anderledes energiform end hvad vi kender fra andre lysbaserede maskiner.

BOOK EN TID Se priser

Hvad er HIFU-ansigtsløft?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er ultralyd. Det er en markant anderledes energiform end hvad vi kender fra andre lysbaserede maskiner.
Den avancerede HIFU – maskine opstrammer på en nænsom og effektiv måde din hud og eliminerer dine rynker.
HIFU udsender fine ultralydsstråler der trænger dybere ned i huden end andre kendte løsninger såsom RF og IPL. Ved at bruge HIFU kickstarter vi en termomekanisk proces der øger blodcirkulationen, opstrammer løs hud, øger produktionen af hudceller og kollagene samt elastine fibre.

Behandlings forløb

En HIFU – behandling tager omkring 30 – 90 minutter alt afhængigt af området / områderne der behandles. HIFU er en sikker, effektiv, smertefri og ikke – kirurgisk behandlingsform. HIFU – facelift arbejder ved hjælp af dybdegående ultralyd og skaber derved en varme i vævet som nedbryder fedtceller (smelter dem væk) og opstrammer vævet omkring. Du skal påregne tid til en konsultation samt en hudanalyse hvor de områder der skal behandles bliver markeret.

Hvordan foregår HIFU-ansigtsløft?

Afspil video

Trænger du til en behandling?

Du kan booke en tid online. Så vælger du selv et tidspunkt der passer ind i din kalender.
Vi glæder os til at se dig i Clinique Aviam

BOOK EN TID

Resultat

En HIFU – behandling hjælper til at stramme huden op og forbedrer hudens elasticitet og spændstighed. Huden vil virke mere fast og elastisk da der sker en opstramning af den løse hud. Resultaterne er selvfølgelig individuelle. Hvor effektiv huden er til at regenerere afhænger af hudens tilstand inden behandlingen. Hermed også solskader og alder. Behandlingen stimulerer huden til at regenerere og vil give huden et naturligt løft. Behandlingen er velegnet til opstramning af øjenbryn, kinder og løs hud på halsen.