Brow Lamination

Brow Lamination giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde/volume og sætter brynhåret på plads i en perfekt form. Du vil opnå et naturligt resultat. 

Brow Lamination inkl. retning
395,-
Brow Lamination inkl. retning & farve
465,-
Brow Lamination inkl. retning & farve af bryn og vipper
560,-
Brow Lamination Inkl. Lash lift, farve af bryn & vipper og retning
950,-

Brow Lamination

Brow Lamination giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde/volume og sætter brynhåret på plads i en perfekt form. Du vil opnå et naturligt resultat. Behandlingen foregår ved at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions.

Så påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende Hydrating serum. Serummet virker fugtgivende, regenererede og beskyttende, samtidig med den giver en fantastisk skinnende effekt. Anbefales som aften care behandling. Til sidst rettes brynene med voks og pincet. Behandlingen af Brow Lamination tager 40-60 min og kan bookes alene eller i kombination med anden behandling. Resultatet varer ca. 4-6 uger.

Brow Lamination er fantastisk til alle hårtyper. For dem, der ønsker at tæmme “uregelmæssige”, krøllede bryn eller stædige hår i brynene. Behandlingen er også velegnet for dem af jer, der ønsker at glatte, give fylde, få mere symmetriske og pulserende bryn, da det også vil holde lige brynhår på plads, hvilket skaber udseendet af et ensartet hårmønster.

Holdbarheden på farvning af bryn og vipper vil være ca. 3-6 uger.

Trænger du til en behandling?

Du kan booke en tid online. Så vælger du selv et tidspunkt der passer ind i din kalender.

Vi glæder os til at se dig i Clinique Aviam

Det siger vores kunder om os

Nina er altid smilende, imødekommende og utrolig grundig både i forklaring på behandling, men også på hvad man selv skal være obs på.

A Engel-Christensen

Et fantastisk sted, der oser af kærligheden til skønheden!
Fantastisk sted og fantastisk service!

Patrick Hoffmann Bjørnbo

Super dejligt sted,
klart et besøg værd 👍
Kan kun anbefales.

Anja Johannessen