Oxygenbehandling

Oxygenlift, også kaldet Madonna behandlingen er verdenskendt da netop Madonna benytter sig af denne behandling med stor succes og sidenhen er den blevet et absolut must have for et utal af Hollywoodstjerner.

 

Hvad er oxygenbehandling?

Oxygenlift, også kaldet Madonna behandlingen er verdenskendt da netop Madonna benytter sig af denne behandling med stor succes og sidenhen er den blevet et absolut must have for et utal af Hollywoodstjerner.
Oxygenbehandlingen er populær fordi behandlingen er velegnet til at superbooste en tør, livløs, stresset og moden hud. Allerede efter første behandling vil du kunne se en forskel. Din hud bliver gennemfugtet og opstrammet. Huden føles frisk og du får en flot glød og udstråling.

  • Giver huden ny vitalitet, små rynker og linjer udviskes.
  • Huden føles glat, frisk og boostet.
  • Øger hudens elasticitet og spændstighed.
  • Holder huden ung og fugtniveauet øges markant.
  • Giver hurtigt et synligt løft til huden.
1 Oxygenbehandling af 45 min
500,-
1 Oxygenbehandling & 1 diamantslibning af 60 min
730,-
6 Oxygenbehandlinger af 60 min
2500,-
6 Oxygenbehandlinger & 6 diamantslibninger af 60 min
3600,-

Behandlings forløb

Fremgangsmåden for en oxygenbehandling er at huden først renses. Derefter sprøjter en maskine komprimeret ilt på huden. Fugtgivende og opstrammende vitaminer, antioxydanter og hyaluronsyre bliver presset ind i hudens dybereliggende lag ved hjælp af oxygen.

Behandlingen er på ingen måde ubehagelig eller smertefuld. Derfor gør man heller ikke fra en behandling med smerter men føler sig derimod som et nyt menneske allerede fra den første behandling, som tager under en time.

Resultat

Der er synlige resultater efter første behandling men for optimal resultat anbefales en kur på 6 behandlinger fordelt over 6-8 uger. Derefter til vedligehold, en behandling ca. hver 6-8 uge alt efter hudens behov.

Trænger du til en behandling?

Du kan booke en tid online. Så vælger du selv et tidspunkt der passer ind i din kalender.

Vi glæder os til at se dig i Clinique Aviam

Det siger vores kunder om os

Nina er altid smilende, imødekommende og utrolig grundig både i forklaring på behandling, men også på hvad man selv skal være obs på.

A Engel-Christensen

Et fantastisk sted, der oser af kærligheden til skønheden!
Fantastisk sted og fantastisk service!

Patrick Hoffmann Bjørnbo

Super dejligt sted,
klart et besøg værd 👍
Kan kun anbefales.

Anja Johannessen