Fedtfrysning

Fedtfrysning er kort sagt en ufarlig og fuldstændig kontrolleret nedkøling af fedtceller på et specifikt område af kroppen.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er kort sagt en ufarlig og fuldstændig kontrolleret nedkøling af fedtceller på et specifikt område af kroppen.
Teknologien er en ny metode hvor man naturligt nedbryder fedtcellerne ved hjælp af nedkøling.
Med IDS Orchestra COOL – teknologien får jeg mulighed for at fryse lige præcis de fedtdepoter du ønsker. IDS Orchestra COOL er udstyret med 4 håndtag. På den måde kan man behandle 4 områder samtidigt. Fedtcellerne fryses ned til -10 til -15 grader hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem. Da fedtceller primært består af vand, gør det at de er meget påvirkelige af maskinens frysning.

Resultatet med IDS Orchestra COOL bliver naturligt og ensartet. Da behandlingen sætter ind på præcist de valgte områder, medfører det at resten af kroppen fuldstændig skånes og derfor ikke skal restituere hvilket også gør at behandlingen nemt kan passes ind i en travl hverdag.

Behandling med 1 påsætning
1000,-
Behandling med 2 påsætninger
1600,-
Behandling med 3 påsætninger
2200,-
Behandling med 4 påsætninger
2800,-

Områder der kan behandles:

  • Maven
  • Flankerne
  • Hofterne
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Nedre balleområde
  • Arme

Behandlings forløb

En fedtfrysning tager omkring 60 min og den kræver ingen bedøvelse. Behandlingen foregår helt konkret ved at man får sat en eller flere applikatorer (mundstykker som kan beskrives som en slags støvsugerhoved) på området og huden vil ved hjælp af et vakuum så blive suget ind i applikatoren.
Nogle personer kan godt føle lidt ubehag i de første minutter, men det går som regel hurtigt over. Når påsætningen er klaret, begynder maskinen med at varme området i 3 min. Det er for at få gang i blodgennemstrømningen. Derefter starter nedkølingen og du kan sagtens lytte til musik, læse en bog eller arbejde på computeren – alt afhængig af hvilket område du behandles på.

Det kan være en fordel at tage løstsiddende tøj på efterfølgende da det behandlede område kan føles en smule ømt, men ellers skal der ikke tages nogen særlige forbehold. Du kan altså fortsætte din dag uforandret og skal nu blot vente på at se det færdige resultat.

Hvordan foregår fedtfrysning?

Følg med når Marianne får fedtfrysninger. Hun ligger i stolen og er klar til sin behandling, selvom det er lidt koldt.

Marianne skal nemlig være sommerklar, og får derfor lavet en fedtfrysnings-behandling hos Clinique Aviam.

Resultat

Fedtfrysning er resultatmæssigt på niveau med fedtsugning, men det kræver intet kirurgisk indgreb og derfor er det en meget skånsom og let måde at slippe af med uønskede fedtceller på.

Efter fedtcellefrysning skal kroppen bruge noget tid på at rydde op i vævet og transportere de døde fedtceller væk. Det er en helt naturlig proces og det vil ske i kroppens eget tempo. Efter ca. 2 uger vil man begynde at kunne se resultat og igen efter 12 uger ses det endelige resultat. Hvis man ønsker det kan behandlingen ske på samme område efter 6-8 uger.

 

Trænger du til en behandling?

Du kan booke en tid online. Så vælger du selv et tidspunkt der passer ind i din kalender.

Vi glæder os til at se dig i Clinique Aviam

Det siger vores kunder om os

Nina er altid smilende, imødekommende og utrolig grundig både i forklaring på behandling, men også på hvad man selv skal være obs på.

A Engel-Christensen

Et fantastisk sted, der oser af kærligheden til skønheden!
Fantastisk sted og fantastisk service!

Patrick Hoffmann Bjørnbo

Super dejligt sted,
klart et besøg værd 👍
Kan kun anbefales.

Anja Johannessen