Voksning

Voksbehandling foregår ved at man smører varm voks ud over det område, du gerne vil fjerne hår fra. Derefter lægger man et lille stykke stof ud på voksen et par sekunder. Og riitsj – hiver du det hele af.

BOOK EN TID Se priser

Hvad er voksning?

Voksbehandling foregår ved at man smører varm voks ud over det område, du gerne vil fjerne hår fra. Derefter lægger man et lille stykke stof ud på voksen et par sekunder. Og riitsj – hiver du det hele af.
Hårene bliver revet ud med rode, og derfor forbliver du hårfri i flere uger. Mange oplever desuden, at hårene bliver finere og færre med tiden, så de til sidst ikke behøver at blive vokset ret tit. Voks kan benyttes over hele kroppen.

Hvad er intimvoksning?

Intimvoks med LYCON er til dig der ønsker at være hårfri i intimområdet, men ikke ønsker at barbere dig dagligt, kæmpe med stikkende fornemmelse eller døje med mange indgroede hår.
Behandlingen udføres med markedets bedste voks fra LYCON som er udviklet til at blive påført på huden efter en hel specialdesignet olie som sikre en barriere mellem din hud og voksen. Denne olie tillader stadig voksen at sætte sig fast på hårene, men ikke på huden og du får derfor en hårfjerning der er nænsom mod huden og samtidig meget effektiv. Resultatet er et hårfri look uden rødme og gener.
For at opnå det bedste resultat af en voksbehandling er det vigtigt, at man ikke skraber mellem voksbehandlingerne, idet man så ødelægger rytmen af udgroningen og øger risikoen for indgroede hår. Man bør vokses hver 4. – 6. uge – man er typisk helt hårfri i 14 dage, hvorefter hårene langsomt begynder at vokse ud igen. Bemærk at hårene herefter vil føles en hel del blødere end en udgroning efter barbering, da de helt nye spæde hår ikke stikker som efter en barbering.

Skal jeg gøre noget inden behandlingen?

– Undgå barbering i mindst 2, gerne 3 uger. Hårene skal være ca. 5 mm til 6 mm lange, for at opnå det bedste resultat, men hår helt ned til 2 mm kan fjernes.
– Brug gerne en blid skrub dagen inden din behandling. Det fjerner de døde hudceller og huden bliver bløde og nemmere at vokse.
– Tag gerne lidt løse bukser og nogle behagelige bomuldstrusser på.
– Undgå at bruge bodylotion og creme på området samme dag som behandlingen.

Skal jeg gøre noget lige efter behandlingen?

De første 24 timer efter intimvoks må du gerne undgå meget varmt brusebad, solbadning, motion, samleje og andre aktiviteter der kan øge svedproduktionen, da hårsækkene er åbne og dermed sårbare. Peeling og cremer skal ligeledes undgås det første døgn, medmindre disse er anvist af din behandler.

Skal jeg gøre noget mellem behandlingerne?

Huden bør peeles et par dage efter behandlingen og herefter 1-2 gange om ugen for at opnå det bedste resultat. Peelingen fjerner de døde og tørre hudceller i hudoverfladen og tillader de nye hår at komme ud, i modsætning til at sidde fast under hudens overflade og blive til indgroede hår. Lige så vigtigt er det at fugte huden. Tal gerne med os om de bedste produkter hertil.
For at opnå det bedste resultat af en voksbehandling er det vigtigt, at man ikke skraber mellem voksbehandlingerne, idet man så ødelægger rytmen af udgroningen og øger risikoen for indgroede hår.

Typer af intimvoks

Intimvoks er fællesbetegnelsen for fjernelse af hår med voks i de intime dele. Der finders forskellige typer af intimvoks. Du kan finde oversigten herunder. Bemærk at de er sorteret efter hvor meget hår der fjernes.

Hollywood:

Ved en Hollywood behandling fjernes al kønsbehåring inkl. hår mellem ballerne. Behandlingen er perfekt til dig der ønsker at være fuldstændig hårfri.

Brasiliansk:

Ved en brasiliansk behandling fjernes al kønsbehåring, inkl. mellem ballerne. Der efterlades dog en enkel stribe foran. Størrelsen på striben kan tilpasses den enkeltes ønske.

Spansk:

Ved spansk voksning fjernes al kønsbehåring, inkl. mellem ballerne. Der efterlades dog en trekant foran, hvis størrelse kan tilpasses den enkeltes ønske.

Tanga:

Tanga er når al hår uden for trussekanten samt 2 cm længere inde fjernes. Der fjernes ikke hele vejen ind til skamlæberne og heller ikke mellem ballerne. Denne type behandling er perfekt til ekstra små bikinitrusser.

Bikini:

Bikini er nok den mest kendte type intimvoks. Her fjernes al behåring uden for trussekanten, men vi går ikke inde under trusserne.

Hvordan foregår intime voksbehandlinger?

Hos os er du i trygge hænder. Inden behandlingen vil du få forklaret forløbet. Ved hollywood, brasiliansk og spansk, vil vi bede dig om at tage undertøjet af. Ved tanga og bikini er det op til dig, hvorvidt du vil beholde undertøjet på. Vores erfaring er at vores kunder hurtigt føler sig trygge ved vores søde og professionelle behandler.
Der vil være vådservietter tilgængelig når du gør dig klar. Ligeledes vil behandleren sørge for afrensning af selve området både før og efter behandlingen med skræddersyede behandlingsprodukter.

Intimvoksning tilbydes kun til kvinder.

Bemærk, at vi kun tilbyder intimvoksning af kvinder og vi har kun kvindelige behandler. Er du mand, kan vi tilbyde voksbehandling af øvrige kropsområder, herunder bryst, ryg, mave etc.

Hvordan foregår voksning?

Vi viser kort hvordan man let og hurtigt kan gå fra vinterben, til sommerben. Med kun få trin, kan man se det flotte resultat og blive sommerklar på rekordtid. Book din tid til voksning hos Clinique Aviam i dag.

Voksning

Afspil video